Sunday, 19 August 2012

Jitra Dah Maju :)


Assalamualaikum ! Haa, aku disini nak cerita pasai Jitra,K, Jitra dah maju k , dah maju sebab ada.

1. Tuitti Fruiti 
2. Domino's Pizza 
3. KFC 
4. Pizza Hut 
Hoho >< Memang maju. Tapi tu lah, kalau maju pun, budak-budak la ? Dah habes posa . Ofcourse depa lepak ! Betoii dak -;- ? Huhu >< Aku suka jugak out keluaq dengn frends. But, toksah la dok out lepas tu bwk Ipad and then, online sambil out . Hg terencat akai ka ? That's like sebab itu adalah frends aku :) Aku agak benci dengan perangai dia yang suka menunjuk.If, dia rasa dia kaya tak payah  dok cerita yang dia ada Iphone, Ipad, DSLR & OTHER ! Erghh, serious aku benci.

Kalau budak-budak dekat KL tak kira umoq la, pun dok out. Drjh 4,5,3 pun dah pandai out. Tpi kalau depa pandai jaga keselamatan boleh la. Kalau macam geng aku, kami tak suka out. Kalau darjah 6 kami baru nak out 1 geng. Nakp mana pun p , lepas pereksa :) That's like kami meluat tengok drjh 3,4,5,6 yg tengh pereksa pun still nak enjoy. Kalau takmau study,k fine ! Takpayh dok ajak orang. Huh -.- Kbyee :) Sayya nak breakfest . Breakfest k , lepas ni nak p beraya bnyk rumah pulak. :) :) Terbaikk !! Assalamualaikum.

Saturday, 18 August 2012

NEW BLOG !


Assalamualaikum, nampak takk ? Header, Lagu & Owner group ada pasal Irfan IK4 ? 
Hehehe >< Azyan suka dia. *Bukan suka cinta ! Tittle Blog pun tulis "I'am Big Fans Of Irfan Othman" Wah ! Gile minat . Lagu pun yang Irfan nyanyi. Hehehe >< 


SEE THAT !
Heehh , sapa yang nak berhubung dengan Irfan boleh le ke twitter die. 
@IrfanIK4 
& Azyan jadi kawan Irfan tau :) Really bestt !! HEHEHEHEHEEHEH :) Irfan pun sporting ! Dia layan je semua orang , 

Saturday, 11 August 2012

1st GiveAway By Farah Aniey & Hafizatul Asyrin


*Tekan banner kalau nak join*

Assalamualaikum ! Harini Azyan nak join lagi 1 GiveAway By Farah Aniey & Hafizatul Asyrin. 2-2 orang kawan baik Azyan ;) Jadi, hadiah dia memang best sangat ! Sapa yang tak join memang rugi ketahap. One more, hadiah dia kebanyakkan post tau. Tu yang best. But, Azyan taknak lah jadi Top Refferel sebab kalau jadi & hadiah disitu kata Hadiah Misteri & hadiah itu bukan hadiah post Azyan taknak lah. Tak best ! Hurmm ;( Jangan marah k kepada Ayin & Farah. Hoho . Okeyh , Azyan just joke ! Huhu ! Jadi , jom join ramai-ramai. Sekiannn ~~


Taggiee :
Iza Zaty
Syaza Afiqah

Monday, 6 August 2012

Ramadhan Giveaway By Hafizatul Asyrin


Assalamualaikum ! Azyan nak join 1 giveaway. Dulu Azyan menang Giveaway si budak comel ni buat jugak. Insyalllah, rezeki banyak , Azyan menang lg ;) Tak banyak jugak sponsor tu. Tp , hadiah ? Perghh ! MANTOP ;) 


So, Ayin ni suruh ceritakan sikit kenangan yang terindah , so ada yang terindah semasa bulan ramadhan. 


Ceritanya bermulaaa... Azyan teringat 2 tahun lepas. Azyan sembahyang terawih , Azyan terlelap, orang lain nak rukuk , Azyan nak sujud. 1 saf dekad situ semua pakat gelak. MEMANG MALU ! Hoho  Tulah pengalaman yang paling tidak boleh dilupakan. *malumalumalu.

Jadi , Azyan harap Azyan menang ;)
Hoho <.<




Friday, 3 August 2012

Thursday, 2 August 2012

Thanks You !


Lama tak update. Haha. Malas la pulak nak update. But, kalau biarkan tak best jugak tengok blog ni yang dah usang. Tak sedar yang followers dah 120 orang. Thanks you yang support Azyan dalam bidang blogger ni. 




So, followers dah 120 orang, so, taknaklah belagak. 120 orang bagi korang yang ada followers beribu-raban tu mungkin 120 orang sikit sangad kan ? But , bagi Azyan yang sebelum ni just adalah bape orang je followers pun dah rasa cukup bangga ! Hoho ._. But , Kalau nak dibandingkan dengn Lyssa Dan Fatin Liyana kompem Azyan kalah. Hahahahahaha




So, Thanks you again kepada yang join Contest yang dah lama berlangsung dah dan dah tamat. Hurm , dok terpikir nak buad entah Giveaway RAYA ? Blog Azyan dahla tak popular . Hoho ._. Byebye